Er du god på kundeservice og backofficeoppgaver? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Er du god på kundeservice og backofficeoppgaver? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Stillingstittel: Inneselger / backoffice
Arbeids​sted: Hamar
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: Snarest
Kundeservice Backoffice Indudstri Kontor Hamar
Kundeservice Backoffice Indudstri Kontor Hamar
Falsens gate 14
Falsens gate 14

Denne annonsen er utgått

Denne annonsen er utgått


For en av våre kunder innen industrien søker vi en dyktig medarbeider til et lengre vikariat som skal ivareta en kundeservice og backofficefunksjon i selskapet.

Vi søker deg som gjerne har erfaring fra kundeservice mot industri- og/eller produsjonsselskap. Du er godt kjent med digitale verktøy, og har du erfaring fra SAP eller tilsvarende vil det være en klar fordel, men intet krav. Du må beherske norsk og engelsk meget godt, både muntlig og skriftlig.

Arbeidsoppgavene dine vil være å håndtere backofficefunksjonen knyttet til salget slik at virksomheten alltid har full kontroll på leveranser og oppfølging. Du vil være bedriftens kontaktpunkt ut mot kunder og yte god service, samtidig som du håndterer både tilbud, ordre, kundeavtaler og salgsbetingelser.

Som person ser vi for oss at du er strukturert og har evnen til å jobbe effektivt i hektiske perioder. Du er alltid serviceminded og trives godt i dialog med kunder.

Vi tilbyr

I Jobzone jobber vi etter en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i vår bransje. Du får naturligvis tilbud om fast arbeidskontrakt, konkurransedyktig og riktig lønn. Vi har gode forsikringsordninger for våre medarbeidere.

I Jobzone får du en fast kontaktperson for oppfølging, råd og veiledning som også hjelper aktivt med å finne nye oppdrag til deg når oppdragstiden løper ut. Vi har også et fordelsprogram med gode tilbud til våre medarbeidere.

Jobzone er sertifisert som Revidert arbeidsgiver, og vi setter store krav til oss selv og våre kunder slik at du kommer til trygge og ordnete arbeidsforhold.

Registrer din CV på www.jobzone.no, og søk på stillingen.
Søknader behandles fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 


Spørsmål om stillingen?

Christian Megrund
Christian Megrund
Partner
Mette Thorslund
Mette Thorslund
Daglig leder