Økt oppdragsmengde og en historisk høy ordrereserve gjør at vi søker flere kollegaer

Økt oppdragsmengde og en historisk høy ordrereserve gjør at vi søker flere kollegaer

Stillingstittel: Operatør i elektronikk produksjon
Arbeids​sted: Løkken Verk
Oppdrags​giver: Inission
Antall stillinger: 10
Type stilling: 100%
Søknads​frist: snarest
operatør produksjon elektronikk industri orkland
operatør produksjon elektronikk industri orkland
Industriveien 4
Industriveien 4


Inission er en høyteknologisk produksjonsbedrift i Trøndelag. Vi tilbyr en lærerik jobb i et spennende teknologimiljø i en bedrift med svært kvalifisert personell. Vi produserer produkter for både nasjonale og internasjonale kunder som brukes fra havets bunn til verdensrommet. Du vil her få en god mulighet til å få en allsidig og interessant arbeidshverdag i en av Norges ledende produksjonsbedrifter i elektronikk.

Vi har økt oppdragsmengde og en historisk høy ordrereserve, noe som gjør at vi er på utkikk etter operatører til flere av våre arbeidsstasjoner i vår produksjon for elektronikk!

Arbeidsoppgavene vil variere ut fra hvilken stasjon/avdeling man jobber i.

Som Operatør på OFM vil arbeidsoppgavene være blant annet; Teamarbeid med opp/ned-rigging av maskiner og klargjøring av produksjonsordrer. Bidra ved changover mellom maskinoppsett. Bidra i den daglige maskinproduksjonen. Periodisk vedlikehold.

Som Operatør på montasje vil arbeidsoppgavene være blant annet; montering, klargjøring til produksjon, kretskortmontasje, sluttsammenstilling av ferdige produkter og enkle testoppgaver.


Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner for alle stillinger:

  • grunnleggende IT- og datakunnskaper
  • være strukturert, selvstendig, nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • ha teknisk forståelse
  • prosessforståelse
  • gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • kompetanse innen forbedringsarbeid / LEAN / målstyring
  • kunne jobbe både selvstendig og i team
  • du er løsningsorientert og har en positiv innstilling til en travel hverdag

Vi tilpasser oppstart og god opplæring ift den enkelte. Her vil det være muligheter for å få opplæring i flere prosesser slik at man sikrer muligheten for en varierende arbeidsuke.

Erfaring fra tilsvarende industri/fagområde vil vektlegges, men vi ser på muligheten til å ansette deg med god teknisk innsikt og forståelse selv om du ikke innehar relevant erfaring. Her vil det også være mulighet for å gå et lærlingerløp hvor du får muligheten til å ta et fagbrev som produksjonselektroniker.

 

Om oppdragsgiveren

Inission Løkken er en ledende aktør innen produksjon av høyteknologisk elektronikk og elektromekanikk for tøffe miljøer. Med vår spisskompetanse innen produksjon, automatisering og testutvikling, tilbyr Inission Løkken hele spekteret fra prototyper til serieproduksjon med sammenstilling, og er en selvskreven partner for våre kunder gjennom hele verdikjeden fra design og utvikling, via industrialisering til produksjon og test. Inission Løkken holder til i 3 500m2 moderne produksjonslokaler i industriparken på Løkken.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver


Spørsmål om stillingen?

Siri Beate Røddesnes
Partner - DNV-sertifisert rekrutterer
Siri Beate Røddesnes
Partner - DNV-sertifisert rekrutterer