"Jobb der DU er best"

DU er mer enn CV`en din

Uansett om du ønsker å ta vikaroppdrag eller å søke en fast stilling, vil du finne mange spennende stillinger hos oss. Vi har nærmere 40 kontorer og har ledige stillinger i hele landet.

Vi vet at du er mer enn CV-en din. Vi ønsker at du skal få en jobb eller et oppdrag du trives med, derfor ønsker vi å bli godt kjent med deg og hva du kan. Når du er registrert hos oss og har fylt ut profilen din, vil vi komme med forslag til stillinger som matcher din kompetanse og dine personlige egenskaper.

Hos oss kan du søke på utlyste stillinger, samtidig som vi kan hjelpe deg å finne jobber du kanskje ikke hadde tenkt på selv. Det øker sjansene for at du finner en jobb som passer deg.

Når du har registrert deg anbefaler vi at du fyller ut så mye i profilen din som mulig – jo mer informasjon vi har om din kompetanse og erfaring, jo bedre kan vi hjelpe deg med å finne stillinger eller oppdrag som passer for deg. Du kan registrere deg her.

Slik er det å jobbe i Jobzone

Dersom du får et oppdrag hos oss, vil du være ansatt i Jobzone selv om du utfører arbeidet ute hos oppdragsgiveren.

Som ansatt i Jobzone får du en personlig konsulent som følger deg opp og er opptatt av at du har det bra ute på arbeidsplassen din. Vi har også ansvar for lønnen din og rettighetene dine når du er ute på oppdrag hos våre oppdragsgivere.

Det er viktig for oss å ta vare på deg som medarbeider. Hos oss blir du en del av Jobzone-familien, og vi yter det lille ekstra for at du skal ha det bra. Vi besøker deg når du er ute på jobb, og følger opp arbeidsgiveren når du er ute på oppdrag.

Vi har et godt sosialt miljø i Jobzone, og arrangerer både sommerfester, julebord og andre sammenkomster for våre medarbeidere.